Рівне:

Створення та просування сайтів

КЛИЧКО ХОЧЕ БУТИ МЕРОМ КИЄВА

Україна і світ 15-гру, 2005, 13:099 prov 920
Почесний чемпiон свiту з боксу Вiталiй Кличко, який днями очолив виборчий список блоку “Пора” – ПРП”, заявляє, що прiоритетними для нього будуть вибори мiського голови Києва, передає УНІАН.
Про це він сказав в інтерв»ю львівській газеті “Експрес”.
Зокрема, пояснюючи свою відмову увійти до списків “Нашої України” чи БЮТ, Кличко наголосив, що він не ставить собi за мету будь-що потрапити до Верховної Ради.
– Звiсно, я мiг увiйти до списку блокiв з вищим рейтингом i спокiйнiсiнько чекати, коли менi вручать мандат.... Але я не хочу, щоб моє iм»я використовували. I не допущу цього. Моя мета – допомогти амбiтним людям пройти до парламенту, а не самому стати народним депутатом. До того ж, прiоритетними для мене будуть вибори мiського голови Києва, – сказав Кличко.
За словами боксера, ініціатива піти на вибори з партією “Пора” належала саме йому:
– Саме я запропонував “пористам” прийняти мене у члени їхньої команди. А вже пiд час переговорів вони висунули ініціативу, щоб Вiталiй Кличко став першим у списку їхнього виборчого блоку.
За словами боксера, він “вiддав перевагу “Порi” через те, що члени цiєї партiї – молодi та амбiтнi люди, якi нiколи не фiгурували у корупцiйних скандалах”.
На запитання, чи вiдчуває він у собi силу продуктивно працювати у Верховнiй Радi, Кличко відповів:
– Звiсно, вiдчуваю, що маю великий потенцiал. Єдине, за що я боюся, то це те, що не маю нiякого полiтичного досвiду. Однак це все справа часу. Я певен, потенцiал полiтика у мене великий.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору