Рівне:

Створення та просування сайтів

ЧЕРГОВА ЗАБАГАНКА ПУГАЧОВОЇ ОБУРИЛА ШОУ-БІЗНЕС

Україна і світ 15-гру, 2005, 13:119 prov 927
Пугачова викинула черговий “коник”. Цього разу йдеться про майбутні зйомки в Кремлі, мабуть, головної новорічної музичної телепередачі “Пісня року”. Річ у тому, що Пугачова нещодавно одержала цей захід повністю в своє підпорядкування, і саме вона фактично складала списки виконавців.
Найгучнішою забаганкою Примадонни стало рішення не запрошувати на зйомки “Пісні року” відомого співака Йосипа Кобзона. Причиною цьому, як вважають колеги-музиканти, послужили мемуари артиста, в яких він нібито без належного шанування висловився про Пугачову, що і викликало сильний спалах гніву співачки. На їх думку, Пугачова вчинила із заслуженим і вже немолодим співаком, м’яко кажучи, непорядно. До того ж зовсім недавно Йосип Кобзон переніс важку операцію.
Правда, до зйомок залишився ще тиждень, так що не можна виключати той факт, що Пугачова все ж таки одумається і запросить Кобзона до себе на “Пісню року”.
Сам же співак, котрий уже повернувся до активної концертної діяльності, не став приховувати сварки з Примадонною.
– Я не вважаю Пугачову законодавцем у пісні і об’єктивною в пісенному жанрі, – заявив він. – Вона – прихильниця певної манери, певних виконавців, і вона необ’єктивна. Тоді потрібно передачу цю робити для Пугачової, а не для країни. Що ж до своєї неучасті в зйомках, Йосип Кобзон відзначив, що це “питання принципове”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору