Рівне:

Створення та просування сайтів

Сарненчани не довіряють депутатам районної та обласної рад

Актуально 15-гру, 2005, 13:159 prov 1 035
Якби вибори до цих рад відбулися сьогодні, то за нинішніх депутатів віддали б свої голоси: до районної ради – 7 відсотків, до обласної – 12,3 відсотка опитаних сарненчан. Обранцям до міської ради довіряють 42 відсотки респондентів.
Цікавим є факт, що роботою міської влади задоволені майже 65 відсотків опитаних. Вони стверджують, що на її рахунку чимало хороших справ. Це, зокрема, й газифікація міста, піклування про людей похилого віку, прозорість роботи, розвиток дошкільної освіти. Водночас опитані вказують на незадовільний стан доріг, на не належний санітарний стан та благоустрій міста, пасивність, неорганізованість депутатів міської ради. 10 відсотків учасників проекту не змогли назвати хоча б щось, чим могла б гордитися влада міста.
Відповіді на третє запитання анкети: “Який орган на теренах Сарн Ви вважаєте найбільш корумпованим?” дають підстави припустити, що таким органом є податкова адміністрація (до 30 відсотків опитаних). На думку сарненчан, корумпованими у місті є й міліція (28,3%), медицина (23,1%), районний відділ містобудування та архітектури (23%).
Втішає той факт, що майже 11 відсотків опитаних із фактами корупції у Сарнах не стикалися.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору