Рівне:

Створення та просування сайтів

ВІД СЕБЕ НЕ ВТЕЧЕШ

Кримінал 15-гру, 2005, 13:249 prov 1 141
За 11 місяців нинішнього року на території Рівненської області зареєстровано 807 дорожньо-транспортних пригод, у яких 115 громадян загинуло та 993 отримали поранення різного ступеня важкості. Найжахливішим є те, що водії, причетні до ДТП, залишають місце скоєння пригоди. Тоді як пішохід, котрий потрапив під колеса автомобіля, невідкладно потребує медичної допомоги.
Від початку року у 49 випадках водії залишали місце пригоди, кидаючи потерпілого напризволяще. В цих пригодах загинуло 9 осіб, травмовано 47. Працівники Державтоінспекції затримали 41 водія, які залишили місце пригоди.
Нещодавно з приймального відділення Костопільської лікарні надійшло повідомлення про те, що до них з тілесними ушкодженнями госпіталізована 39-річна Марина, жителька Костополя. Як з‘ясувалось, травми вона отримала внаслідок наїзду автомобіля ВАЗ-21063 під керуванням невідомого водія. Давши потерпілій 20 гривень за вчинення моральних збитків, водій навіть не подумав звернутися у правоохоронні органи. Негайно було створено пошукові групи для встановлення особи водія, який залишив місце дорожньо-транспортної пригоди. І вже наступного дня правопорушника затримали. Ним виявився 25-річний Олександр, житель Костополя, непрацюючий. Нині він спілкується зі слідчими, а його автомобіль помістили на штрафмайданчик.
Скоївши дорожньо-транспортну пригоду, водії йдуть на різноманітні хитрощі, щоб уникнути відповідальності за скоєне. Так, 7 грудня о 22:30 на вул. П.Орлика в Костополі водій невстановленого автомобіля, рухаючись із сторони кладовища в напрямку об»їзної, здійснив наїзд на 20-річного Андрія, який рухався на зустріч автомобілю. Водій з місця пригоди зник, залишивши пішохода без допомоги. Пішохід загинув. Свідки пригоди повідомили працівникам ДАІ, що наїзд скоів автомобіль “Ауді”. Почалися пошуки. О 04:00 в райвідділ міліції прийшов громадянин, який повідомив, що у нього викрали автомобіль “Ауді”. Під час опитування 32-річний Микола вів себе підозріло. Тому міліціонери перевірили всі обставини скоєння угону. І під незаперечними доказами водій зізнався, що саме він збив пішохода.
Прес-група ВДАІ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору