Рівне:

Створення та просування сайтів

ПЕЛЕ ЗРОБИВ ПРОГНОЗ

Спорт 15-гру, 2005, 13:319 prov 938
Легенда світового футболу Пеле зробив черговий прогноз на чемпіонат світу з футболу , який стартує влітку наступного року. Триразовий чемпіон світу висловив думку, що перешкодити збірній Бразилії знову виграти мундіаль можуть, насамперед, Англія й Італія.
— За останні два роки я дивився багато футбольних матчів, і Англія стала грати помітно сильніше, — сказав 65-річний бразилець в інтерв»ю ВВС. — Якщо лідери цієї збірної не отримають травми, то, думаю, що у фіналі буде грати хтось із цієї трійки — Англія, Італія, Бразилія. Але якщо мене запитають, хто виграє, то все-таки назву збірну своєї країни. І не тільки тому, що в ній зібралися висококласні футболісти. Уся справа в тому, що в нашій команді є по два сильні гравці на кожну позицію.
На питання, чи може Англія перемогти Бразилію, Пеле відповів:
— Звичайно, вони можуть це зробити, але на чемпіонаті світу це буде дуже важко. Якби вони грали між собою два матчі — це була б інша справа, але чвертьфінал, півфінал і фінал складаються усього з однієї зустрічі. А в ході однієї гри може відбутися все що завгодно. А в цьому і суть чемпіонату світу: він повний несподіванок.
Не можна не відзначити, що Пеле вже давно прославився своїми прогнозами про результати великих футбольних турнірів. Справа в тому, що один із кращих футболістів в історії найпопулярнішого виду спорту дуже любить їх давати, але постійно помиляється у своїх припущеннях. Самі бразильці, незважаючи на всі заслуги Пеле перед країною, заявляють, що він нічого в цій грі не розуміє.
Зокрема, перед минулим чемпіонатом світу в Японії і Кореї Пеле не вірив ні в гравців команди “жовто-зелених”, ні в тренерів, ні в тактичну схему гри бразильців. У результаті навіть звичайно урівноважений тренер бразильців Луїш Феліпе Сколарі вибухнув гнівною тирадою на адресу “короля” після виграної світової першості.
Тим часом, про футбол Пеле все одно запитують, тому що хочуть довідатися його думку з того чи іншого приводу. Хоча б для того, щоб говорити навпаки.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору