Рівне:

Створення та просування сайтів

Депутат від блоку НУ-НС Арсеній Яценюк заявив, що його партія уже створена

Україна 28-лют, 2009, 11:599 prov 1 692
Відповідаючи на заклик лідера Єдиного центру Ігоря Кріля до скорішого створення партії Яценюка з метою зміни політичних еліт, колишній спікер парламенту сказав: "Ігор, я вас розчарую – вона вже створена, так що я до виборів готовий".
Також, коментуючи можливість проведення дострокових парламентських виборів, він зазначив: "У кращому випадку в листопаді місяці відбудуться дострокові парламентські вибори. Скажіть, а до листопада як країні жити?".
"Якщо сьогодні оголосити про дострокові вибори, уряд у цей же день вийде з кабінетів і скаже – все, ми ні за що відповідальності не несемо. Це ж зробить більшість. Є сьогодні влада – вона несе відповідальність", - підкреслив Яценюк.
"Усе рівно вибори будуть, але не можна сьогодні давати можливість, щоб країна залишилася без управління взагалі", - сказав він.
За словами Яценюка парламентські вибори відбудуться разом із президентськими.
Крім того, депутат заявив, що всі гілки влади в державі мають діяти у межах своєї компетенції.
"Я цілком і повністю поділяю позицію стосовно того, що всі гілки влади повинні діяти у межах компетенції. У президента своя парафія, у парламенту своя парафія, в уряду – своя. Держава повинна працювати як механізм", - зазначив він.
"Не можна державу перетворювати в кабаре. Не можна державу перетворювати в систему тотальної безвідповідальності. Коли ніде і ніколи не можна знайти крайніх. У кожного є своя міра відповідальності", - заявив Яценюк.
"Кожен несе свій хрест, і за цей хрест треба нести відповідальність. Тому будь ласка – вибрали, треба нести цю відповідальність", - сказав депутат.
В свою чергу, спікер Верховної Ради Володимир Литвин заявив, що виборці також мають усвідомити свою відповідальність при голосуванні.
"Зараз ми голосуємо не розумом, а в багатьох випадках емоціями. Тому будь-яка система виборча яка буде, якщо не буде усвідомлена відповідальність, що мій голос має бути вирішальним – толку не буде", - сказав спікер.
"У нас виходить так, як в житті: на тих кого люблять – на тому не одружуються, як правило. Так і у нас, люди того, кого вони поважають, як правило, на виборах його не підтримують", - зазначив Литвин.

Українська правда
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору