Рівне:

Створення та просування сайтів

ЗАГИБЕЛЬ 21-РІЧНОГО ВОДІЯ

Кримінал 22-гру, 2005, 11:499 prov 1 213
Державтоінспекція вже вкотре нагадує усім учасникам дорожнього руху про те, що в зимовий час шляхи приховують чимало несподіванок. І якщо нехтувати правилами дорожнього руху, можна втратити не ли ше свій автомобіль, а й здоров»я чи навіть життя.
Проте водії й надалі продовжують порушувати правила, а разом із тим гинуть люди. От як, наприклад, у ДТП, що сталася в ніч з 19 на 20 грудня о другій годині ночі на вулиці Дубенській. 27-річний рівнянин Віталій їхав у цю нічну пору на вантажному автомобілі “МАН” у напрямку вулиці Ярослава Гашека. Під»їжджаючи ближче до автозаправної станції, Віталій не помітив, що із “заправки” виїжджав автомобіль “Мерседес-Бенц 200”, яким керував 21-річний Олексій, мешканець Рівного.
Як розповіла старший інспектор ДАІ УМВС у Рівненській області Світлана Дроздюк, у результаті зіткнення водій “Мерседесу” від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. Також серйозно постраждав і пасажир цього ж авто, особу якого зараз встановлюють. Його швидка доставила до ЦМЛ, де його госпіталізували з діагнозом відкрита черепно-мозкова травма. Значно менше постраждали водій “МАНа” та його пасажир 35-річний Сергій, які одержали незначні травми.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору