Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕ ВІДВІДАВ БОРИС ТАРАСЮК

Актуально 29-гру, 2005, 12:529 prov 1 355
Нещодавно Рівне відвідав міністр закордонних справ України та лідер Народного Руху України Борис Тарасюк. На прес-конференції головний рухівець акцентував свою увагу на нещодавній газовій проблемі.
Як запевнив пан міністр, проблем із газом наступного року не буде: Україна матиме газ і всі українці отримають тепло. А ті розбіжності, які були з постачальником газу, Росією, незабаром увійдуть у стабільне русло. До речі, Борис Тарасюк уже не вперше перебуває на Рівненщині, оскільки він є почесним доктором Міжнародного економіко-гуманітарного університету ім. академіка С. Дем»янчука, тож за той час, який він проведе у Рівному, міністр має прочитати студентам лекції на тему зовнішньої політики України. Зустрівся також пан Тарасюк із кількома високопосадовцями області, зокрема, з головою обласної ради Романом Василишиним, а також з нещодавно призначеним владикою.
Щодо того, як пройшов 2005 рік, то Борис Тарасюк вважає, що він був вдалим у сфері зовнішньої політики. Україна одержала статус країни з ринковою економікою, розпочалися переговори з ЄС про спрощення візового режиму для українців, які їхатимуть до країн, які вже є членами Європейського союзу. Пан міністр зазначив, що з усіх дев»яти переговорів, які відбулися між Україною та ЄС, цьогорічні були найкращими. На запитання, чи буде його партія об»днуватися з іншими, Борис Тарасюк сказав, що в разі, якщо засади Народного Руху України підтримає якесь об»єднання, то це може бути можливим.
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору