Рівне:

Створення та просування сайтів

ГРАНАТНИЙ РОЗІГРАШ

Кримінал 29-гру, 2005, 13:249 prov 1 268
Рівняни, повертаючись додому 27 грудня близько восьмої години вечора, мали можливість бачити, що на вулиці Чорновола перекритий рух транспорту та поблизу ЦУМу зібралася велика кількість працівників міліції.
У цей час самому довелося проходити вищезгаданою вулицею і почути від людей різні версії того, що відбувається. Одні казали, що в аварію потрапив якийсь чиновник, інші говорили, що знайшли бомбу в центральному універмазі. Що ж насправді відбувалося увечері 27 грудня біля ЦУМу?
Як розповів інспектор центру пропаганди ГУ МНС України у Рівненській області Микола Прокопчук, до чергового Рівненського міського відділу міліції близько 19.35 надійшло повідомлення від таксиста В., що незнайомий розповів йому про знаходження вибухового пристрою поблизу центрального універмагу. Правоохоронці негайно евакуювали відвідувачів та працівників. В результаті обстеження території, прилеглої до ЦУМу, в сміттєвому бачку біля універмагу правоохоронці виявили три муляжі гранат. Тож, небезпеки для жителів міста від несправжніх гранат не було. Зараз правоохоронці з»ясовують, звідки взялися в сміттєвому бачку муляжі гранат та хто їх туди підкинув.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору