Рівне:

Створення та просування сайтів

TOYOTA ЗАПРОПОНУВАЛА РАЙККОНЕНУ 100 МІЛЬЙОНІВ ЄВРО ЗА П»ЯТЬ РОКІВ

Спорт 29-гру, 2005, 13:269 prov 1 258
Віце-чемпіон світу з “Формули-1” 2003 і 2005 років фінн Кімі Райкконен з McLaren може перейти в команду Toyota. Керівник японської команди Цутомо Томіта запропонував фінському гонщику п»ятирічний контракт на суму 100 мільйонів євро.
Сезон 2006 року Райкконен проведе в McLaren, але де їздитиме, починаючи з 2007 року, поки невідомо. За чутками, фінн підписав попередній контракт з Ferrari, але і Кімі, і представники італійської стайні цю інформацію спростували. На сьогодні у Райкконена є пропозиція від декількох команд.
Керівництво McLaren і їх постачальника двигунів Mercedes має намір умовити фінна продовжити контракт зі “срібними стрілами”. Але ситуацію ускладнює те, що McLaren підписав контракт з діючим чемпіоном світу Фернандо Алонсо, який стане бойовим пілотом стайні Рона Денніса в 2007 році.
Екс-пілот “Формули-1” Ханс-Йоаким Штук вважає, що Toyota робить правильний хід, запрошуючи Райкконена:
— Японці, які мають найбільший бюджет серед усіх команд “Формули-1”, націлені на першу перемогу на етапі Гран-прі, і їм потрібен пілот, здатний перемагати.
Колишній чемпіон світу у складі Ferrari австрієць Нікі Лауда впевнений у тому, що Райкконен піде з McLaren:
— Після того, як Рон Денніс підписав контракт з Фернандо Алонсо, Кімі відчуває себе обдуреним. Він піде з McLaren, ось тільки поки незрозуміло, куди саме.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору