Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 29-гру, 2005, 13:279 prov 1 339
У суботу рівненський “Пульсар” здобув свою другу перемогу у чемпіонаті України з баскетболу серед команд суперліги. У західноукраїнському дербі рівняни вдома здолали “Львівську політехніку” — 84:71 (18:21, 26:13, 17:21, 23:15). Господарі активно провели матч і заслужено виграли. Відразу п»ятеро гравців команди набрали більше десяти очок. Найбільшою активністю на майданчику виділявся Андрій Артимович — 21 очко, 6 підборів та 5 атакуючих передач. У львів»ян найрезультативнішим був Антон Агєєв — 24 очки. Останню гру першого кола “Пульсар” проведе 10 січня у Дніпропетровську проти місцевого “Дніпра”.
Результати решти ігор: “Кривбасбаскет-Люкс” — “Черкаські мавпи” — 85:82 (за господарів рівнянин Віктор Герасимчук відіграв 25, відіграв і забив 7 очок), “Будівельник” — СК “Маріуполь” — 75:81 (екс-пульсарівець Іван Бартош у гостей за три хвилини здобув три очки), БК “Політехнік” — “Дніпро” — 79:90, “Хімік” — “Сумихімпром” — 80:54.

***
Черговий тур першості України з баскетболу серед команд першої ліги відбувся у Рівному. Господарі ОШВСМ-БК-93-РЕГІ приймали краматорську команду ДІТМ та маріупольську КДЮСШ. В усіх чотирьох зустрічах юні підопічні Михайла Переверзія перемогли краматорців — 101:74 та 76:71, а маріупольців — 79:68 та 66:55. Так само вдало зіграли і баскетболісти БК “Сарни”, які теж вибороли чотири перемоги — ДІТМ — 95:59 та 92:56 і КДЮСШ — 92:55 та 105:58.
Сарненці набрали 21 очко і ділять перше-друге місця із дніпропетровським ДУЕПом. Рівняни мають у своєму доробку 19 очок і посідають 6 місце.

***
З гарним настроєм завершив рік МФК “Рівне”. Приймаючи на своєму майданчику львівський “Кардинал”, господарі перемогли 5:2 (двічі відзначився Роман Волох, по разу — Федір Мельничук, Володимир Сондак та Вадим Жак). Щоправда, перемога далася нелегко. Шальки терезів на свою користь господарі схилили після точних ударів Федора Мельничука та Володимира Сондака впродовж сімдесяти секунд у середині другого тайму.
Наступну гру МФК “Рівне” проведе 22 січня проти лідера першості України серед команд першої ліги київської “Планети” (16 очок) у столиці. Наша команда набрала 10 очок і посідає третє місце.

***
А у неділю свій черговий матч у другій лізі першості України з міні-футболу провела команда ДЮСШ-4. Приймаючи на своєму майданчику ФК “Миколаїв”, дублюючий склад МФК “Рівне” здобув нелегку перемогу 8:7.

***
Завершився чемпіонат міста з міні-футболу. Без втрат всю дистанцію пройшла команда “Зірка”, яка стала переможцем змагань. На другому місці — “Фарт-Сервіс”, на третьому — ДЮСШ-4-РЕГІ. Сьогодні відбудеться фінал Кубка Рівного, за який боролися вісім кращих команд першості міста. У заключному матчі зійдуться команди “Зірка” та “Слов»яни”.

***
Ольга Федитник з Квасилова стала чемпіонкою на молодіжній першості України з боротьби самбо, що проходила у Києві. Інший квасилівчанин, Антон Нечай, був третім. Готував спортсменів до змагань тренер Микола Коба.

***
Команда рівненської ДЮСШ №1 посіла п»яте місце на першості України зі спортивної гімнастики серед спортшкіл, яка проходила у Кіровограді. В особистому заліку з рівнянок найкраще виступила Євгенія Черній, яка була третьою серед першорозрядниць, її включили до резерву збірної. Крім Євгенії, честь рівненської команди захищали Анастасія Новосад, Катерина Довгалець, Анна Скрипай та Наталія Юдіна. Готували спортсменок до змагань Оксана Сташко та Олена Коротєєва.

***
Регіональний центр підготовки юних футболісток буде відкрито у Костополі. Таке рішення прийняли на виконкомі федерації футболу України. Серед інших рішень, які стосуються рівненського футболу, — реорганізація з наступного сезону другої ліги та перенесення на 2007 рік терміну ліцензування команд другої ліги, оскільки більшість колективів цього дивізіону не відповідають його вимогам.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору