Рівне:

Створення та просування сайтів

ПЕРШЕ КОХАННЯ, СХОЖЕ НА ОСІНЬ

Таке життя 29-гру, 2005, 13:299 prov 2 109
Перше кохання вихорем увірвалося в моє життя, закрутило у осінньому вальсі і осипалось, наче сухе листя.
Мого хлопця звали Федором. Нещодавно я дізналася, що це ім»я означає “вітер”. І справді, у його характері було багато вітряного: поривчастий, впертий і наполегливий.
Він був красивим, високим, широкоплечим. Щира посмішка практично ніколи не сходила з його обличчя. Якщо б я випадково зустріла його де-небудь, то побоялася б підійти. Але ми разом приїжджали в село на канікули, наші будинки розташовані неподалік, а батьки товаришували з дитинства. В той час, коли я сумлінно допомагала бабусі по господарству, Федя красиво та вміло залицявся до дівчат. Проте по дорозі додому завжди зупинявся біля мого подвір»я і спостерігав за тим, як я працюю. Я ж робила вигляд, що цілком зосереджена на роботі і не помічаю його. Якось увечері він зайшов до мене і запросив погуляти. Ми довго милувалися спокійним вечором, говорили про все, що тільки спадало на думку, а потім Федя запропонував мені зустрічатися. Всі визнавали, що ми гарна пара. Часто я відчувала заздрісні погляди моїх одноліток.
Якось по дорозі до магазину Федя наздогнав мене і тихо сказав, що кохає. Надійшла моя сусідка, і я не пам»ятаю, чи встигла йому відповісти таким же зізнанням. Наступного дня мені сказали, що Федю забрали до обласної лікарні, де він помер. Лікарі ніяк не могли встановити причину смерті, оскільки з таким захворюванням раніше не стикались.
Через три роки я вийшла заміж, народила двоє дітей. Інколи, приїжджаючи в село, я виходжу ввечері на вулицю і сподіваюсь побачити Федю. Мене не покидає відчуття, що він десь поруч.
Людмила СВІТЛИЧНА,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору