Рівне:

Створення та просування сайтів

У БЮТ заговорили про розвал коаліції

Актуально 03-бер, 2009, 13:589 prov 1 009
БЮТівець Андрій Портнов, який підтримав відставку Огризка, каже, що це була його особиста позиція.
"Я давно притримувався такої позиції, а Огризку треба було думати як моделювати свою політику раніше. А сьогодні цього міністра вже немає. Тепер будемо чекати на нову кандидатуру від Президента", - каже Портнов.
Він додав, що Ющенко зараз немає підтримки в Раді, тому жодна з його кандидатур не пройде.
Також, на думку Портнова, сьогоднішнє голосування за відставку Огризка не є свідченням про розвал коаліції. "Це нічого не означає. Ніякого розвалу не буде", - каже Портнов.
Водночас його колега по фракції Олег Ляшко не виключає, що голосування по відставці Огризка може призвести до розвалу коаліції. "І все те, що ми багато місяців ліпили, може сьогодні розвалитися", - каже він.
Ляшко називає сьогоднішнє голосування по відставці Огризка провокацією проти Тимошенко.
"Мені важко сказати, чому 49 бютівців так проголосували. Адже було рішення фракції не голосувати за відставку Огризка. Після такого голосування я прогнозую негативні наслідки всередині фракції. Якщо ці 49 осіб голосували, то нехай вони мені та таким як я, що не голосували, пояснять свою позицію. Я знічений таким голосуванням", - каже Ляшко.
Нагадаємо, сьогодні Рада звільнила з посади міністра закордонних справ Володимира Огризка. Відставку міністра підтримали всі "регіонали", комуністи і 49 бютівців.
Разом 250 нардепів.
"Нашоукраїнець" Вячеслав Кириленко розкритикував це голосування і заявив, що до відставки Огризка причетна прем'єрка Тимошенко.



Gazeta.uaGazeta.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору