Рівне:

Створення та просування сайтів

Обласна рада вивчатиме ситуацію в Олександрійській школі-інтернат

Останні новини 03-бер, 2009, 14:299 prov 1 347
Голова обласної ради Олександр Данильчук доручив апарату обласної ради вивчити ситуацію, яка склалася навколо Олександрійської загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів.
До голови Рівненської обласної ради звернулася первинна профспілкова організація Комунального закладу «Олександрійської загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів». У листі, підписаному головою профкому Л.М.Кононець, зокрема, йдеться: «Останнім часом звідусіль ширяться чутки про можливе закриття школи-інтернату і створення на цій базі іншої установи. Уже є випадки звернень від служб у справах дітей районів безпосередньо до вихованців про повернення їх у ті ж умови проживання, з яких вони були вилучені. Таким методом служби у справах дітей намагаються виконати Державну програму про влаштування дітей у сімейні форми виховання». У зверненні також зазначається, що до закладу звертаються колишні опікуни вихованців, з яких з певних причин була знята опіка і просять керівництво закладу роз’яснити ситуацію щодо можливого закриття школи-інтернат.
«Наведені приклади спричинили у дитячому колективі велику стурбованість про своє майбутнє. Діти з вертаються до працівників школи-інтернат з проханням не віддавати їх у сім’ї», - наголошують автори звернення.
Реакцією на звернення профспілкової організації Комунального підприємства «Олександрійської загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів» стало доручення голови Рівненської обласної ради Олександра Данильчука – вивчити ситуацію, яка буде предметом розгляду постійних комісій обласної ради.
Довідка: Олександрійська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів – комунальний заклад Рівненської обласної ради. Урочисто відкрита в листопаді 2006 року за участю Президента України Віктора Ющенка. Там навчаються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування з різних районів Рівненщини, — повідомила прес-служба облради.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору