Рівне:

Створення та просування сайтів

Проповідниця пішла врукопашну

Головна 05-січ, 2006, 14:409 prov 836
Рівняни, котрі щоранку поспішають у справах вулицею Київською, поблизу автовокзалу постійно, у будь-яку пору року, спостерігають одну й ту ж картину: жінка, одягнена в чорну до п»ят рясу, голосно читає Святе Письмо, розмахуючи при цьому руками. Груди їй прикрашає величезний із жовтого металу хрест. Гості міста здивовано кидають їй гроші, а ті, котрі звикли, швиденько оминають.
Працівники ж міліції реагують на це спокійно, стверджуючи, що ті півтори-дві години, протягом яких 33-річна рівнянка проводить свої “молебні”, нікому шкоди не завдають. Таксисти ж, котрі працюють з нею по сусідству, добре знають, що ні зупинятися, ні паркувати транспортні засоби поблизу неї не можна. Відганяє.
Не знали про це спеціалісти ППФ “Абрис”, котрі грудневого ранку зайнялися топографо-геодезичними роботами. На їх нещастя, вони розташували шестиприземний відбивач із центриметром для проведення точних вимірів на “її території”. Тут і почалося. “Набожна” жінка кинулася на прилад, з усієї сили відштовхнувши його подалі. Вимірювач голосно брязнув об асфальт. А фірма тієї ж миті зазнала збитку на 10 тисяч гривень.
Порушниці громадського порядку за завдану матеріальну шкоду у великих розмірах доведеться відповідати. Аби ж відшкодувати збитки, дві години жіночці “молитися”, непевне, буде замало.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору