Рівне:

Створення та просування сайтів

ЗАГИНУЛИ МАТИ І ДОНЬКА

Кримінал 05-січ, 2006, 14:449 prov 1 011
29 грудня в місті Острог вогняна стихія забрала життя двох людей. Сталася трагедія близько 12 години в оселі чотириквартирного одноповерхового будинку на вулиці Мацути. Не зрозуміло, чому мешканці будинку так пізно виявили загоряння в сусідній квартирі, адже, коли за їх викликом на місце пожежі прибув черговий караул служби порятунку, з вікон квартири вже виходив густий дим, а всередині виблискували язики полум»я.
За інформацією сусідів, у цій оселі проживали дві жінки: пенсіонерка Варвара, 1928 року народження, та її 41-річна дочка Галина, інвалід І групи з дитинства. Як повідомив помічник начальника ГУ МНС у Рівненській області Віктор Козак, за вказівкою капітана Григорія Панюка, вогнеборці, одягнувши апарати захисту органів дихання, кинулися на пошуки жінок у вщент заповнену димом квартиру. За хвилину поруч із палаючим ліжком рятувальники виявили два непритомні тіла. Не гаючи часу, потерпілих винесли на свіже повітря. Однак медична допомога їм уже не знадобилася – мати з дочкою померли від отруєння продуктами згоряння.
Після цього вогнеборці загасили пожежу, завдяки чому вдалося врятувати від руйнівної сили вогню три сусідні помешкання.
Як встановили співробітники державного пожежного нагляду Острозького РВ МНС, причиною трагедії стала залишена без нагляду палаюча свічка. Розслідування триває.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору