Рівне:

Створення та просування сайтів

ЛОРД І ПЕТАРДИ

Кримінал 05-січ, 2006, 14:479 prov 868
Новорічна канонада, мабуть, змусила заїкатися не одну людину, а бездомні та свійські тварини взагалі втікали від молодих людей, які окупували вулиці Рівного в ці святкові дні.
Незважаючи на те, що продаж піротехнічних виробів цьогоріч був обмежений, “петардисти” та “ракетисти” продовжували святкувати не лише у перші новорічні дні, а й через 3-4 дні після першого січня.
Довелося стати свідком картини, коли вранці 2 січня група молодих людей вирішила покепкувати серед білого дня з власниці ротвейлера – такого страшного на перший погляд собаки. Хлопці, напевне, добряче посвяткувавши напередодні, підкинули бідолашному собаці під лапи потужну петарду. Собака, мабуть, до цього нічого голоснішого, ніж накази господині не чув. І песик поволік свою худеньку господиню, немов дикий звір. Лорд, так можна було визначити з криків господині, звали собаку, зупинився лише після пробіжки метрів 200-300. І Лорд, і “жартуни” почули в свою адресу десяток не дуже приємних слів, але хлопці не образилися, а ще довго і голосно реготали біля одного з під»їздів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору