Рівне:

Створення та просування сайтів

ДЯКУЮ, ЩО БУВ У МОЄМУ ЖИТТІ

Перлина 05-січ, 2006, 15:089 prov 3 737
Я хочу підбити підсумок наших з тобою стосунків. Не знаю, як для тебе, але для мене це був дуже добрий досвід. Я зрозуміла , що не потрібно принижуватися перед чоловіком, навіть коли ти його кохаєш.
Я так хотіла відчути щастя, та, на жаль, моє кохання було без відповіді. Я не будувала ніяких планів щодо тебе, не намагалась тебе ні в кого відбити. Я потратила свій дорогоцінний час на вивчення тебе, але так і не змогла зрозуміти. Життя коротке, щастя хочеться всім, я просто жила і прислухалась до свого серця, а не розуму...
У мене був сильний стрес, але і через це випробування пройшла, набралась розуму, щоб надалі більше не повторювати помилок. Мені лише жаль, що я не зможу полюбити свого майбутнього хлопця, бо боятимуся віддатися тому почуттю, яке приносить стільки страждань. Але надія вмирає останньою і я все ще сподіваюсь, що він своєю добротою, ласкою і щирістю зможе розтопити уламок криги в моєму серці. Я впевнена в цьому, бо думаю, що щастя приходить до кожної людини, адже навіть у природі не буває світла без темряви, а сходу сонця без заходу.
Дякую, що ти був у моєму житті...
Оля,
Березнівcький р-н.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору