Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 05-січ, 2006, 15:149 prov 1 345
Напередодні нового року підбили підсумки спортивного року, визначили кращих спорстменів та тренерів 2005 року. В кращу десятку спортсменів з олімпійських видів спорту ввійшли: Валерія та Наталія Гончарови (волейбол), Тетяна Козаченко (фрістайл), Петро Крук (веслування на байдарках і каное), Дмитро Назаренко (плавання), Віктор Недашковський (веслування на байдарках і каное), Андрій Скварук (легка атлетика), Вадим Слободенюк ( легка атлетика), Ольга Суха (дзюдо) та Анна Хлістунова (плавання). Серед десяти кращих тренерів з олімпійських видів спорту: Сергій Бондар (Воронцов) (плавання), Світлана Волошина (плавання), Юрій Досов (фрістайл), Андрій Максимчук (веслування на байдарках і каное), Василь Мамчур (футбол), Юрій Набережний (веслування на байдарках і каное), Валерій Пархоменко (волейбол), Андрій Попеляєв (легка атлетика), Михайло Романкевич (дзюдо), Олег Шеремет ( плавання).
До п»яти кращих федерацій ввійшли: Рівненська обласна федерація баскетболу, федерація боксу Рівненської області, Рівненська обласна федерація легкої атлетики, Рівненський обласний осередок федерації мотоциклетного спорту України та Рівненська обласна федерація футболу.
Не забули спортсменів та тренерів неолімпійських видів спорту. До списку перших ввійшли Ігор Гуцалюк (кікбоксинг), Ігор Марко (спідвей), Руслан Павлусь (кікбоксинг), Юрій Тарасюк (більярд), Вікторія Трошева (кікбоксинг), а до других — Борис Горка (спідвей), Олександр Жлуктенко (більярд), Микола Коба (самбо), Олександр Кравченко (кікбоксинг), Віктор Сидорович ( карате-до).
Серед вищезгаданих відзначили Анатолія Присяжнюка як кращого спортсмена-ветернана. Відзнаки кращим вручив голова ОДА Василь Червоній.

***
Традиційний захід Свято баскетболу відбувся другого січня на майданчику ОДЮСШ. Зал не зміг вмістити всіх бажаючих, які стали свідками цікавих естафет для молодших вихованців школи, конкурсу для вболівальників, нагородження кращих гравців тощо. Апогеєм свята стала гра між гравцями ДЮСШ 1989 року народження та “пульсарівцями”. Завдання для “помаранчевих” ускладнювалося тим, що вони грали в боксерських рукавицях, з перемотаними очима і ... в протигазах! Серед запрошених були президент “БК-93”, головний директор компанії “Пульсар і К°” Віктор Прищепа, вихованці рівненського баскетболу, екс-гравці команди “Пульсар” Сергій Ліщук та Віктор Герасимчук, які також брали участь у нагородженні найталановитіших спортсменів.

***
Традиційним запливом зустріли Новий рік рівненські любителі зимових видів плавання. Опівдні 1 січня близько 30 представників міської спортивно-оздоровчої організації “Пінгвін” зібралися на озері Басів Кут для відзначення приходу нового року.
Після запливу всі любителі зимових видів плавання Рівного одержали пам»ятні значки та грамоти від обласної організації “Спорт для всіх”.

***
Викладачі п»яти вищих навчальних закладів Рівного взяли участь у турнірі з міні-футболу, який організувала обласна Асоціація студентського футболу. Перше місце у змаганні, яке пройшло у спортивному залі ЗОШ №19, виборола команда РДГУ, друге — МЕГУ, третє — Дубенського медколеджу, четверте — НУВГП, п»яте — інституту слов»янознавства. Кращими гравцями у своїх командах стали: Микола Бордюх (РДГУ), Микола Кукалець (МЕГУ), Віктор Ружнілов (медколедж), Георгій Доманський (НУВГП) та Микола Яцюк (інститут слов»янознавства).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору