Рівне:

Створення та просування сайтів

ЗАГИНУЛИ ДВА БРАТИ

Кримінал 12-січ, 2006, 09:549 prov 877
Почав невтішний відлік пожеж і смертей нинішній рік. Лише протягом двох діб на пожежах загинули три людини. Про причини загорань писалося вже не раз – це сон у ліжку з цигаркою, причому в нетверезому стані. Так, 5 січня приблизно о п»ятій годині ранку в селі Маща Костопільського району в помешканні місцевого 61-річного жителя Сергія виникла пожежа. На жаль, чоловіка врятувати не вдалося.
Подібна трагедія сталася і наступного дня у Рівненському районі в селі Рогачів. Там вогонь забрав життя ще зовсім молодих чоловіків. Трагедія сталася о сьомій годині ранку в приватному будинку. Мешканець цього села, побачивши, що з вікон будинку йде дим, покликав на поміч свого товариша і за допомогою відер з водою вони зуміли ліквідувати осередок вогню – постіль та підлогу біля ліжка. Коли ж димова завіса розвіялася, чоловіки побачили страшну картину: мертвого 30-річного Віктора та його старшого брата Миколу, який лежав у сусідній кімнаті. Брати були неодруженими. Можливо, це і послугувало причиною того, що чоловіки доволі часто зловживали спиртним. І, як наслідок, “причастившись” напередодні спиртним, брати почали палити, і незчулись, як позасинали. А далі все як завжди: загорівся матрац, згодом підлога. І все… Допомогти чи зарадити братам уже ніхто не зумів.
Загалом же протягом минулого року в Рівненській області виникло більше тисячі пожеж, у яких загинуло 63 людини. Про це повідомив начальник центру пропаганди ГУ М НС України в Рівненській області Богдан Мамчур.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору