Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 12-січ, 2006, 09:569 prov 1 558
ВИПИВ СІРЧАНОЇ КИСЛОТИ
8 січня в Гощанську ЦРЛ з опіками стравоходу середньої тяжкості доставили 44-річного Володимира, жителя села Симонів цього ж району. Чаловік вирішив спробувати на смак сірчану кислоту.

ЛЮДСЬКІЙ ЖОРСТОКОСТІ НЕМАЄ МЕЖ
Із відкритою черепно-мозковою травмою, забійними травмами голови, травматичним шоком госпіталізували 61-річну жительку Демидівського району Галину Ц. Побив її не якийсь хуліган чи ворог, а рідний 35-річний син Олександр. А 40-річна жителька Володимирецького району Світлана П. завдала 43-річному співмешканцю Михайлу різані рани в пахову ділянку живота. Причину цього вчинку з»ясовують правоохоронці.

РОЗІРВАЛАСЯ ПЕТАРДА
До обласної лікарні із села Застав»я Рівненського району госпіталізували 16-річну Юлію, жительку міста Луцьк, яка гостювала у родичів. У її руках розірвалася петарда, внаслідок чого Юлії відірвало два пальці на лівій руці, також дівчина отримала термічні опіки обличчя.

ОЗБРОЮЮТЬСЯ
37-річний мешканець Дубровицького району у власній оселі переховував саморобний пістолет, пристосований для стрільби патронами калібру 5,6 мм. Подібний саморобний пристрій вилучили міліціонери на вулиці села Великий Житин Рівненського району у 21-річного мешканця сусіднього села Володимира П.

СВИНЯ НЕ ВИННА
26-річний рівнянин Сергій Р., пошкодивши вхідні двері в офісі, що в будівлі на вулиці Замковій міста Рівного, викрав телевізор іноземного виробництва та електрокамін. Дещо інший товар викрав 25-річний дубенчанин Дмитро К. Чоловік спромігся з хліва 55-річної жительки Дубна Валентини С. поцупити… свиню, яка коштує 1000 гривень.

СІМЕЙНІ ВІЙНИ
6 січня о 16.50 в реанімаційне відділення СМСЧ-2 міста Кузнецовська з черепно-мозковою травмою і різаною раною шиї доставили 29-річного місцевого жителя Віталія М. Із такими ж ранами госпіталізували й 33-річного жителя Кузнецовська Андрія Н. На жаль, перший чоловік від отриманих травм помер. Правоохоронці за підозрою у скоєному затримали 23-річного брата померлого – Валерія.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору