Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Спорт 12-січ, 2006, 10:049 prov 997
ДЖУДА ПРОГРАВ БАЛДОМІРУ
Абсолютний чемпіон світу в напівсередній вазі Заб Джуда поступився обов»язковому претендентові WBC Карлосу Балдоміру за очками. Рахунок суддівських записок за підсумками дванадцяти раундів склав: 115:113, 114:113 й 115:112 на користь боксера з Аргентини.
На початку двобою швидкість Джуди давала йому перевагу, але наполегливий Балдомір продовжував наступати й виконувати свій план на бій, що в підсумку й принесло йому перемогу. Підсумком цього двобою стало те, що пояс WBC перейшов Карлосу Балдоміру, а титули WBA й IBF стали вакантними.
КЛИЧКО БУДЕ РЕФОРМУВАТИ ВІТЧИЗНЯНИЙ БОКС
Колишній чемпіон світу за найпрестижнішою версією WBС Віталій Кличко серйозно налаштований реформувати діяльність Федерації боксу України. Незважаючи на посаду почесного голови федерації, Кличко-старший безпосередньо контролюватиме діяльність нового керівництва українського боксу та намагатиметься зробити бокс наймасовішим видом спорту в нашій державі.
Тривала відсутність в Україні не завадила Віталію слідкувати за розвитком українського боксу та негативно оцінити роботу старих функціонерів федерації, під орудою яких він виступав за українську збірну на міжнародних змаганнях на початку своєї кар»єри. 18 січня на засіданні Федерації боксу України відбудеться зустріч нового керівництва федерації та представників регіонів, на якій прийматиметься нова програма розвитку українського боксу.
Віталій Кличко, почесний президент Федерації боксу України:
— Я знайомий з кожним представником регіонів. Багато з них, будучи активними спортсменами, були моїми колегами по команді, сьогодні вони представляють тренерський склад.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору