Рівне:

Створення та просування сайтів

У день міліції з новими квартирами

Кримінал 21-гру, 2006, 11:269 Lobanovskiy 1 010
З покращеним настроєм святкували 15 річницю міліції України правоохоронці Рівненської області. Ще б пак, до кінця року отримають житло понад 17 міліцейських родин. А в лютому наступного року здадуть в експлуатацію дев’ятиповерховий житловий будинок на вулиці Буковинській, куди зможуть вселитися аж 50 сімей захисників правопорядку. Про це повідомили в ЦЗГ УМВС України в Рівненській області.
Практично в кожному районі планується побудова чогось новенького. І якщо квартири дістануться не всім, бо немає такої змоги, то керівництво УМВС робить все можливе, щоб навіть перебування на робочому місці для міліціонера було комфортним.
Незабаром вступить у дію нове автогосподарство, споруджене на базі підрозділу «Беркут». У 18 кімнатах відпочинку кожен його співробітник зможе розслабитися після нічної зміни. А беркутівці, які проживають у віддалених місцях, зможуть там і ночувати.
Не забувають і про комфортне перебування затриманих у слідчому ізоляторі. У Корецькому райвідділі міліції вже відкрили ізолятор тимчасового утримання підозрюваних. Така ж доля чекає в майбутньому і Сарненський та Дубенський райвідділи міліції.
І все ж у правоохоронців області є низка проблем, які потребують вирішення. Як зазначив заступник начальника УМВС Руслан Демуров, на сьогодні під загрозою здача житлового будинку на вулиці Соборній, генеральним інвестором будівництва якого є компанія “Інвестжитлобуд” під керівництвом В`ячеслава Пугайка. Відсутність значної суми коштів ускладнює виконання взятих зобов’язань. Але керівництво УМВС сподівається на порозуміння і якнайшвидше вирішення цієї проблеми.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору