Рівне:

Створення та просування сайтів

Джек — шукач наркотиків

Кримінал 21-гру, 2006, 11:279 Lobanovskiy 1 270
Знову через Рівненську митницю спритники хотіли перевезти заборонені законом препарати. Але в котрий раз рівненські митники продемонстрували свій професіоналізм і не дали потрапити наркотичному зіллю до „потрібних” рук. Про це повідомили з прес-служби Рівненської митниці.
Ця пригода нещодавно трапилася в міжнародному залізничному пункті пропуску “Удрицьк”. Під час проведення оперативних заходів у неробочому тамбурі вагона № 7 потяга № 390 сполучення “Львів-Санкт-Петербург”, який слідував з України до Республіки Білорусь, працівники Служби боротьби з контрабандою та митної варти спільно з прикордонним нарядом за допомогою службового собаки Рівненської митниці на кличку Джек виявили поліетиленовий пакет з меленою речовиною рослинного походження зеленуватого кольору. Він знаходився у шафі для зберігання прибирального інвентаря і важив близько 53 грами.
Особа, яка причетна до переміщення подрібненої речовини, встановлюється. Складено протокол про порушення митних правил за ознаками ст.352 Митного кодексу України (дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю). Вилучена речовина передана в НДЕКЦ при УМВСУ на Львівській залізниці для проведення експертних досліджень.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору