Рівне:

Створення та просування сайтів

Українка одержала титул на конкурсі Королева Світу

Зіркова алея 21-гру, 2006, 11:339 Lobanovskiy 1 483
У німецькому місті Мангейм відбувся фінал конкурсу Королева Світу - 2006, на якому українка Діана Старкова завоювала титул Королеви Європи.
Переможницею конкурсу стала 21-літня студентка з Куби Лізетт Гарсіа. Зараз дівчина живе та навчається в Майямі, штат Флорида.
Титул першої віце-міс одержала угорка Лінда Зіману, а другою стала Тіна Катанік з Хорватії. Словачка Єва Мражикова і китаянка Анжела Ван Хінру зайняли третє і четверте місця.
Україну представляла 21-літня київська модель Діана Старкова. Вона завоювала титул Королеви Європи, який організатори ввели під час проведення конкурсу. Старкова одержала корону і контракт на 40 тис. доларів.
Усього в конкурсі взяли участь 54 дівчини з різних куточків планети. Цікаво, що 40 з них були блондинками. За словами організаторів, це безпрецедентний випадок.
Цього року конкурс Королева Світу проводився в два етапи — спочатку у Франкфурт-на-Майні, де пройшов королівський бал на честь дівчат-конкурсанток, а потім у Мангеймі. Під час фінального шоу кожна з учасниць продефілювала в купальнику і вечірній сукні, а також продемонструвала традиційний національний костюм.
Конкурс Королева Світу проводиться з 1988 року в Німеччині. Він входить у п’ятірку найпрестижніших конкурсів краси на тому ж рівні, що і Міс Всесвіт і Міс Світу. Минулого року його переможницею стала представниця Південно-Африканської Республіки Аня Буттген.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору