Рівне:

Створення та просування сайтів

Пересадив підлітка за кермо, аби уникнути відповідальності

Кримінал 05-бер, 2009, 13:249 prov 1 089
27 лютого на перехресті вулиць Степана Бандери – Данила Галицького у поле зору вартових доріг потрапив автомобіль “MERCEDES-BENZ 614”, водій якого не надав переваги у русі пішоходу на пішохідному переході.
Інспектор ДПС ВДАІ м. Рівне Роман Колосок каже:
— Під час зупинення автомобіля водій не загальмував, а продовжував рух далі. Ми почали переслідувати його. На перехресті вулиць Данила Галицького – Київська водій «Мерседеса» порушив правила дорожнього руху, проїхавши вказане перехрестя на заборонений сигнал світлофора, чим створив реальну загрозу для інших учасників дорожнього руху.
Після переслідування працівники ДАІ на вулиці Орлова, зупинили вказаний автомобіль. Підійшовши до «Мерседеса», вартові доріг побачили, що за кермом знаходився 13-річний хлопець. Поруч з ним сидів у салоні автомобіля 21-річний Сергій.
Під час розмови з неповнолітнім працівники ДАІ з’ясували, що на момент зупинки за кермом знаходився 21-річний Сергій, житель Рівного, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Також стало відомо, що коли працівники ДАІ зупинили автомобіль, то Сергій попросив хлопця швидко пересісти на місце водія, аби уникнути адміністративної відповідальності.
Працівники Державтоінспекції склали на водія-порушника відразу три адміністративні протоколи: за незупинення на вимогу, за проїзд перехрестям на заборонений сигнал світлофора та за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Автомобіль доправили на штраф-майданчик.
Загалом лише за тиждень на водіїв, які керували у стані алкогольного сп’яніння, за рішенням суду винесено 67 постанов, зокрема: 12 особам призначені громадські роботи, 25 людей позбавлені права керування на різні терміни та 30 сплатили штраф.
Світлана МАРКО.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору