Рівне:

Створення та просування сайтів

У селі Користь зіткнулися легковик з фурою

Останні новини 06-бер, 2009, 11:079 prov 1 178
В ніч з 5 на 6 березня близько 2 години ночі до чергової частини управління ДАІ надійшла інформація про те, що у селі Користь Корецького району на автодорозі Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода.
Прибувши на місце події працівники ДАІ побачили жахливу картину. Автомобіль марки «ВАЗ 21093» був схожий на купу металобрухту, поруч лежала на дорозі перевернута вантажівка «Вольво».
Як пізніше з’ясувалося, за кермом легковика знаходився 20-річний Сергій, житель Острозького району. У салоні автомобіля знаходилася його дружина 20-річна Катерина, жителька Рівненського району. Сергій керуючи ВАЗівкою рухався зі сторони міста Київ в напрямку Рівного. За попередніми даними юнак не вибравши безпечної швидкості руху, не впоравшись з керування виїхав на смугу зустрічного руху де допустив зіткнення з фурою. За кермом вантажівки знаходився житель міста Львів 36-річний Петро.
Водій вантажівки розповів правоохоронцям, що можливо авто пригода сталася із за того, що 20-річний Сергій, який керував легковиком заснув. Автомобіль «ВАЗ» спочатку рухався по своїй смузі, а потім різко почав з’їжджати на зустрічну.
Як наслідок дорожньо-транспортної пригоди водій легковика отримав політравму. На разі він знаходиться у реанімаційному відділенні Корецької ЦРЛ де за його життя бореться чимало лікарів. Катерина, дружина водія, також госпіталізована в травматологічне відділення цієї ж лікарні. У дівчини тупа травма живота та забій грудної клітки.
Автомобілі зазнали значних механічних пошкоджень, особливо легковик. Наразі по даному факту ведеться слідство, яке і встановить дійсну причину цієї дорожньо-транспортної пригоди, — повідомила прес-служба УДАІ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору