Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівне почує Святослава Вакарчука «Вночі»

Останні новини 06-бер, 2009, 13:399 prov 1 531
18 березня 2009 року о 19:00 в Рівному в кінотеатрі «Україна» (майдан Незалежності, 2) відбудеться концерт нового музичного проекту Святослава Вакарчука «Вночі». Концерт у Рівному відбудеться в рамках всеукраїнського туру по 15 містах країни.
У програмі – 11 композицій з альбому «Вночі», а також хіти «Океану Ельзи» в новій обробці. Автор більшості композицій – Святослав Вакарчук, дві написані спільно з музикантами «ОЕ». Нові пісні зацікавлять не лише прихильників гурту, - адже це інша, відмінна від творчості «ОЕ», музика. Програму «Вночі» складно віднести до одного стилю: у ній є все – від джазу до регі.
У концерті візьмуть участь: Святослав Вакарчук, музиканти «Океану Ельзи», а також відомі виконавці джазу, класичної та народної музики.
Святослав Вакарчук:«Я радий, що музика «Вночі» не залишила байдужими тих, хто вміє думати та відчувати. Ми отримали велику кількість абсолютно різних відгуків і відчули, що виникла необхідність прямого спілкування зі слухачем на концертах».
Нагадаємо, презентація проекту «Вночі» відбулася 4 листопада 2008 року в Києві, вже за місяць побачив світ однойменний альбом. Робота над платівкою проходила у трьох країнах світу: запис зроблений у Будинку звукозапису в Києві, зведення – в ICP Studios у Брюсселі (Бельгія), а мастерінг – на Lurssen Mastering у Лос-Анджелесі (США). Над мастерінгом платівки працював відомий американський саунд-продюсер, лауреат двох премій «Греммі» Гавін Лурсен.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору