Рівне:

Створення та просування сайтів

Олександр Данильчук привітає кращих борців Костопільщини

Останні новини 06-бер, 2009, 13:429 prov 1 286
Голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук сьогодні візьме участь у відкритті Міжнародного юнацького турніру з греко-римської боротьби «Надія-2009». Окрім змагань, на заході відзначать кращих борців Костопільщини.
Олександр Данильчук, зокрема, привітає тренера-викладача Рівненської дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Павла Леонтьєва з нещодавно присвоєним йому почесним званням «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України».
Відповідний Указ за № 26/2009 Президент України підписав 22 січня цього року. В документі, зокрема, зазначено: «За вагомий особистий внесок у справу консолідації українського суспільства, розбудову демократичної, соціальної і правової держави та з нагоди Дня Соборності України».
Довідка: Міжнародний юнацький турнір з греко-римської боротьби в Костополі проводить Спортивно-оздоровчий клуб «Чемпіон» під егідою Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, відділу фізичної культури і спорту Рівненської ОДА, Федерації греко-римської боротьби України та Рівненської обласної федерації греко-римської та вільної боротьби, почесним президентом якої є голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук - майстер спорту СРСР з греко-римської боротьби.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору