Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 26-січ, 2006, 10:229 prov 1 388
ЮЩЕНКО ПРОВІВ РОЗМОВУ З ПУТІНИМ
Президент України Віктор Ющенко у телефонній розмові з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним обговорили проблемні питання відносин двох країн, передає УНІАН.
Як повідомили в офіційному інтернет-представництві Президента України, глави держав обговорили ситуацію в газовій сфері.
Також ішла мова про відносини між країнами в галузі торгівлі м»ясо-молочними продуктами. Президенти домовилися активізувати переговори на рівні урядів обох країн з тим, щоб знайти взаємовигідне рішення в питанні торгівлі м»ясом.
Крім того, сторони обговорили питання Чорноморського флоту, зокрема, ситуацію, що склалася довкола навігаційних об»єктів у Криму. Це питання стане темою засідання профільного комітету комісії “Ющенко – Путін”, яке відбудеться в середині лютого.
Також під час розмови йшлося про підготовку візитів до України російських урядовців, які заплановані на кінець січня.

НА ВОЛИНІ НЕМОВЛЯ ЗАЛИШИЛИ ЗАМЕРЗАТИ БІЛЯ ЛІКАРНІ
У Волинській області новонароджену дитину залишили під дверима лікарні при температурі повітря 13 градусів нижче нуля.
Як повідомляє “5 канал”, водій маршрутки, ідучи на роботу, помітив незвичний згорток.
З»ясувалося, що дитина пробула на морозі майже півгодини. За словами медиків, за час перебування на холоді температура малюка критично знизилася, але порятунок надійшов дуже вчасно.
На цей час хлопчик перебуває в задовільному стані, він залишається в лікарні.

В ІНДОНЕЗІЇ НА ЖИТЛОВІ БУДИНКИ ВПАЛА 100-МЕТРОВА ВЕЖА
У вівторок, 24 січня, у столиці Індонезії Джакарті на житлові будинки впала телетрансляційна вежа 104 метри заввишки. Унаслідок аварії загинули щонайменше 4 людини.На думку місцевої влади, під руїнами ушкоджених під час падіння вежі 15 будинків можуть ще бути жертви надзвичайної події. Триває розслідування причин падіння. Про решту подробиць інциденту поки що не повідомляють.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору