Рівне:

Створення та просування сайтів

В УКРАЇНІ ВІД ПЕРЕОХОЛОДЖЕННЯ ПОМЕРЛО 30 ОСІБ

Україна і світ 26-січ, 2006, 10:239 prov 1 216
За оперативними даними МОЗ, станом на ранок 23 січня, в Україні зареєстровано 588 потерпілих від переохолодження, з них 346 — госпіталізовано, 30 осіб – померло, передає УНІАН.
Як повідомили у прес-службі Міністерства охорони здоров»я, протягом останньої доби у Києві зареєстровано 25 звернень громадян за медичною допомогою у зв»язку із переохолодженням організму, з них госпіталізовано 22 особи, померло три особи.
У Київській області протягом останньої доби було зафіксовано 21 звернення громадян, 12 осіб госпіталізовано, одна особа померла. Крім того, у Дніпропетровській області постраждало 96 осіб, усі вони госпіталізовані, одна людина померла. У Запорізькій області госпіталізовано 35 осіб, померла одна особа. До херсонських медиків звернулося 25 осіб, які були госпіталізовані, 5 осіб померло. У Вінницькій області госпіталізовано 4 особи, померло троє людей. У Сумській області госпіталізовано 7 осіб, одна людина померла. У Донецькій області за останню добу госпіталізовано 14 осіб, померло четверо. На Житомирщині госпіталізовано 13 осіб, померло двоє людей. У Львівській області госпіталізовано 8 осіб, померло четверо. У Миколаївській області 18 осіб госпіталізовано, двоє померло. У Криму госпіталізовано 6 осіб, одна людина померла. У Севастополі 2 особи госпіталізовані, ще 2 особи померли. У Луганській області госпіталізовано 7 осіб. Смертельних випадків від переохолодження організму не було. У Харківській області 33 особи госпіталізовано, померло 11 людей. Холодна погода із сильними морозами в Україні зберігатиметься ще до кінця тижня.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору