Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 26-січ, 2006, 10:289 prov 1 251
ДУБНО
23 січня управління охорони здоров»я облдержадміністрації в рамках програми „Сільська медицина” Березькій лікарській амбулаторії Дубенського району передало 29 найменувань нового лікувального обладнання на загальну суму 194 тис. грн.
ЗДОЛБУНІВ
Старший інспектор Здолбунівського РВ ГУ МНС Валерій Дроздюк повідомив, що на Здолбунівщині смертей від переохолодження не зафіксовано. Однак 24 січня до лікарні у важкому стані доставили жительку села Кунин Світлану І., 1967 року народження, з діагнозом загальне переохолодження, відмороження верхніх та нижніх кінцівок.

ОСТРОГ
В Острозькій спеціалізованій школі-інтернаті представники обласного центру фізичного здоров»я населення „Спорт для всіх” провели спортивно-масовий захід „Ти зможеш, якщо я зміг”, у якому взяв участь майстер спорту України міжнародного класу, чемпіон Європи і світу, XІІ параолімпійських ігор, член збірної команди України з футболу серед інвалідів-спортсменів з наслідками ДЦП І.Косенко. Відбулися змагання з таких видів спорту як дуйбол-пара, дуйбол-моно, дартс та комплексна естафета, також проведено конкурс малюнків на спортивну тематику.

РІВНЕ
У Рівному на майдані Короленка відбулися змагання з козацьких бойових мистецтв „Спас” та бойового гопака за участю представників Дубровицького, Рівненського та Здолбунівського районів та обласного центру.

БЕРЕЗНЕ
У місті Березне з нагоди Дня Соборності України за ініціативи райдержадміністрації проведено засідання круглого столу „Ідея української Соборності”. Учасники заходу – представники органів виконавчої влади, місцевих організацій політпартій, громадських організацій, ЗМІ, спеціалістів у галузі історії та права. Обговорили головні аспекти формування української Соборності, особливості сучасного державотворення. Наголосили на тому, що ідеологія соборності, тобто єднання, згуртованості, спільності історичної долі всіх громадян України повинна бути покладена в основу діяльності громадських організацій, політпартій, державних органів влади.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору