Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 26-січ, 2006, 10:329 prov 1 650
НЕ ХОДІТЬ З ГРОШИМА ВНОЧІ
19 січня близько третьої години ночі біля одного із кафе у місті Дубно двоє невідомих, застосувавши фізичну силу до 34-річного Михайла С., жителя села Дитиничі, відібрали у нього 2200 гривень. Міліція встановила особу одного грабіжника, ним виявився 35-річний Володимир Б., житель міста Дубно. Особу іншого підозрюваного у грабежі встановлюють.

НАРКОМАНИ В КУЗНЕЦОВСЬКУ
21 січня в квартирі 48-річної жительки Кузнецовська Наталії міліціонери затримали 24-річного Вадима К. У молодика при собі був один літр рідини коричневого кольору із запахом розчинника, схожої на ацетильований опій, та 400 грамів меленої макової соломки.

СКАЛІЧИЛАСЯ ДІВЧИНА
На злощасній автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів знову сталася трагедія. Так, житель села Смородськ Дубровицького району 20-річний Іван, керуючи автомобілем «АУДІ-100», не справився з управлінням та перекинувся в кювет. У результаті ДТП пасажирка легковика 15-річна Ірина отримала жахливу травму: перелом хребта.

ОБІКРАВ ЗЕМЛЯКА ТА ТЕЗКУ
26-річний Олександр, житель міста Костопіль, викрав з квартири свого земляка 23-річного Олександра Д. фотоапарат «NIKON». Сума збитку становить 1200 гривень.

ЗАМЕРЗ ЧОЛОВІК
19 січня із під»їзду будинку, що на вулиці С. Петлю-ри, до ЦМЛ з діагнозом загальне переохолодження організму був доставлений 50-річний Валерій С. — він не має постійного місця проживання.

ВИПАВ ІЗ ВІКНА
22 січня до центральної міської лікарні доставили 20-річного рівнянина. Хлопець через власну необережність випав із вікна другого поверху.

ГАЗ НЕ ТІЛЬКИ ГРІЄ
Ледь не загинули від отруєння газом 15-річний Іван та 10-річний Володимир С. Їх доставили до Сарненської ЦРЛ, де лікарі зуміли врятувати підлітків. Наразі стан потерпілих задовільний.

ПОТЯГ ЗБИВ ЛЮДИНУ
Потрапив під електропотяг неподалік платформи Басів Кут 64-річний Мирон П. Його доставили до реанімації ЦМЛ міста Рівне. На жаль, чоловік від отриманих травм помер.

ЗДОЛБУНІВЩИНА ЗІ ЗБРОЄЮ
Саморобний пристрій, пристосований для стрільби патронами, вилучили правоохоронці в господарстві 50-річного Віталія, жителя села Степанівка Здолбунівського району.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору