Рівне:

Створення та просування сайтів

І ЗНОВУ ПРО НЬОГО

Спорт 26-січ, 2006, 10:369 prov 1 258
Відомий український футболіст Андрій Шевченко виключає для себе можливість політичної кар»єри, але привітав вчинок боксера Віталія Кличка, котрий очолив виборчий список блоку “ПОРА-ПРП”.
— Немає ніякого бажання брати участь у політиці, — сказав Шевченко на прес-конференції в Києві і додав, що має намір бути корисним Україні саме як спортсмен, який хоче представляти свою країну у світі як кращу державу.
Коментуючи позицію Віталія Кличка, який очолив список блоку “ПОРА-ПРП” і планує взяти участь у виборах мера Києва, Шевченко назвав це серйозним учинком:
— Політика в Україні — це дуже складна справа, йому доведеться багато тренуватися й захищатися.
А поки Андрій Шевченко отримав чергове визнання. Форвард “Мілана”, одер-жав приз “Зірка” як кращий гравець СНД і Балтії минулого року. Нагорода була заснована газетою “Спорт-Експрес”. На церемонії нагородження, що відбулася в Москві, був присутній один з лідерів “Мілана” — голландець Кларенс Зеєдорф.
Крім усього цього, нападник італійського “Мілана” та збірної України Андрій Шевченко став обличчям компанії ЗАТ “Оболонь”. Про це повідомив на прес-конференції в УНІАН почесний президент ЗАТ “Оболонь” Олександр Слободян. Він висловив сподівання, що відпо-відний контракт дозво-лить, серед іншого, збільшити популярність продукції “Оболонь” на світовому ринку. Андрій Шевченко розповів, що його співпраця з “Оболонню” полягатиме не лише у створених нещодавно рекламних роликах, а й у його участі у різноманітних програмах, у тому числі — допомозі дітям. За словами футболіста, для нього “Оболонь” — не лише український символ, не лише пиво, яке можна знайти у багатьох країнах світу. Це спогади про дитинство і початок його спортивної кар»єри:
— Я виріс на Оболоні, навчався, робив перші футбольні кроки на Оболоні.
Шевченко відмовився оприлюднювати суму контракту, зауваживши, що “Україна цінує своїх спортсменів, контракт дуже гарний”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору