Рівне:

Створення та просування сайтів

ПРИБУТКИ СКОРОТИЛИСЯ

Спорт 26-січ, 2006, 10:369 prov 1 233
“Манчестер Юнайтед” опублікує фінансовий звіт клубу, в якому прибуток манкуніанців за період з червня 2004 по червень 2005 року склав 46 мільйонів фунтів, що на 12,3 мільйонів фунтів менше, ніж за минулі 12 місяців.
Виконавчий директор “Юнайтед” Девід Гілл пов»язав падіння прибутку клубу зі зниженням доходів від телетрансляцій матчів у прем»єр-лізі і нижчим рівнем доходів клубу від Ліги Чемпіонів.
Тоді як надто ранній “виліт” “Манчестер Юнай-тед” з Ліги Чемпіонів цього сезону означає зовсім невеселі перспективи для клубу в плані збільшення прибутків у наступному фінансовому році, Гілл зберігає оптимізм щодо перспектив “Юнайтед” у 2007 році:
— Прогноз на 2006 рік дуже добрий, але я не збираюся передбачати, що прибуток складе приблизно 50 мільйонів фунтів. Проте роботи, що ведуться з розширення стадіону, говорять про те, що до початку наступного сезону ми матимемо додатково 8 тисяч місць, і кінець 2007 року виглядає дуже позитивно.
Гілл підтвердив, що “Манчестер Юнайтед” виплатив агентам гравців при укладенні трансфер-них угод з переходу футболістів за минулий фінансовий рік суму у розмірі 2,2 мільйона фунтів, включаючи 1,5 мільйона фунтів, що виплатили агенту при переході в команду Вейна Руні з “Евертона” в серпні 2004 року.
— Агенти забезпечують сервіс, проблема в тому, хто платить за їх послуги, клуб, з якого гравець іде, або клуб, який його набуває? — сказав Гілл. — Ми працюємо на ринку з футболістами світового класу, і одна з витрат при їх придбанні — сервіс агента. У цій специфічній ситуації, якби за це повинен був платити Вейн, він би зажадав вищу зарплату. Гроші звідкись приходять, це тільки віддзеркалення ринку, на якому ми працюємо. Це був дуже прибутковий рік для клубу, незважаючи на зниження показників, і Малькольм Глейзер задоволений результатами.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору