Рівне:

Створення та просування сайтів

БЮДЖЕТНА КОМІСІЯ — З ГОЛОВОЮ

Актуально 14-гру, 2006, 14:379 Lobanovskiy 923
Впродовж останніх засідань сесії Рівненської обласної ради точилася суперечка навколо обрання голови постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків. Нарешті минулого тижня віз таки зрушив з місця і головою бюджетної комісії став представник фракції БЮТ Олег Хомич.
Ще одним претендентом на цю посаду був представник фракції Української народної партії в обласній раді Степан Жданюк. Його кандидатура розглядалася і на попередньому скликанні, втім, не отримала необхідної кількості голосів колег-депутатів для затвердження пана Жданюка головою комісії, хоча «за» тоді голосувала найчисельніша в облраді фракція БЮТ.
Цього разу УНПівці не відмовилися від свого наміру і знову наполягали на кандидатурі Степана Жданка. Мовляв, вони є опозиція в облраді і головування хоч в одній комісії має належати саме їм. Тим більше, керівник комісії з питань бюджету, фінансів та податків зможе контролювати дії влади. Проте на нинішньому засіданні пану Жданку знайшовся суперник — БЮТівець Олег Хомич, якого, зрештою, і підтримала більшість депутатів.
Нагадаємо, що раніше постійну комісію в обласній раді з питань бюджету, фінансів та податків очолював член Партії регіонів Анатолій Юхименко. Проте він був змушений піти з цієї посади, оскільки очолив Адміністрацію автомобільних доріг у Рівненській області.
Марина ДАНИЛЮК,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору