Рівне:

Створення та просування сайтів

ледь не відрізала голову 6-річній дівчинці

Кримінал 14-гру, 2006, 14:419 Lobanovskiy 1 153
На такий крок пішла жінка, яка, навпаки, повинна була доглядати за дитиною. Потерпіла дівчинка тепер знаходиться в лікарні, а її кривдниця — в слідчому ізоляторі.

Як повідомив канал НТН, в Сумську обласну клінічну лікарню 6-літню дівчику Лілю привезли о половині на четверту ранку. До цього дві години за життя дівчинки боролися сільські медики безпосередньо в кареті швидкої.
Після травматичного шоку Ліля погано згадувала, що саме з нею трапилося. Зараз її стан покращився і дівчинка шокує медиків і рідних подробицями того вечора.
Ліля Рижова: « Вона брала сковороду і била мене по голові. Потім повалила, зачинила на кухні і там мене била. А коли я хотіла відкрити двері, вона ногою в живіт відштовхувала мене. Потім взяла ніж і почала ним різати. Ззаду на шиї видно шрам.»
Дві доби дівчинка перебувала в реанімації. Медики говорять, що важкий стан маленької пацієнтки був обумовлений втратою крові від глибокого порізу задньої поверхні шиї.
Відомо, що напередодні Ліля разом зі своїм дядьком зібралися провідати бабусю в селі. Та зустріли по дорозі знайомих і вирішили посвяткувати в їхньому домі.
Коли чоловіки сиділи за столом, 45-річну господиню розізлила дівчинка. Дитина просто відмовилася розказати їй про подробиці життя своїх батьків і за це ледь не поплатилась життям.
Підозрювана наразі знаходиться в слідчому ізоляторі Білопольського райвідділу міліції і чекає психіатричної експертизи. Жінка відмовляється давати покази. Тільки говорить: «Ліля — це дівчика з телевізора, яка хотіла мене вбити».
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору