Рівне:

Створення та просування сайтів

Журналісти отримають «дах»

Актуально 07-гру, 2006, 15:119 Lobanovskiy 971
У Рівному почала працювати незалежна медіа-профспілка, яка захищатиме трудові, соціально-економічні права та інтереси журналістів.
Присутній на прес-конференції голова незалежної медіа-профспілки Сергій Гузь розповів, що за перших сім місяців планується забезпечити місцеві організації Львова, Сімферополя, Запоріжжя, Рівного, Донецька, Ужгорода та Кременчука комп’ютерною технікою, методичною літературою з профспілкової та журналістської роботи. Це дасть можливість створити невеличкі профспілкові офіси, куди зможуть звернутися за допомогою журналісти.
Профспілка планує надавати широку підтримку колегам як з комерційних, так і з комунальних ЗМІ, в тому числі «районок». У кожному з вищезгаданих міст з листопада по лютий НМПУ планує провести обласні конференції журналістів, щоб визначити ключові проблеми регіону і спланувати заходи для їх подолання.
У планах незалежної медіа-профспілки — організація на базі цих профспілок своїх регіональних тренінгових центрів, які надавали б послуги членам профспілки. Фінансування цих заходів відбувається з кількох джерел. Так, техніка закуплена за рахунок спільного проекту НМПУ та Шведської спілки журналістів.
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору