Рівне:

Створення та просування сайтів

Андрій Шевченко завітав до Рівного

Головна 02-лют, 2006, 10:349 prov 1 063
Деякі любителі спорту, почувши, що до Рівного має приїхати Андрій Шевченко, подумали, що це буде їхній кумир – футболіст збірної України та італійського «Мілану». Але, на жаль для них, це був не той Андрій, якого вони вже готові були зустрічати. Насправді до нашого обласного центру приїхав тезко відомої зірки: президент центру суспільних медіа Андрій Шевченко.
На зустрічі з представниками мас-медіа колишній ведучий “5 каналу” розповів про те, чому журналісти йдуть у політику. Пан Андрій назвав майбутні вибори найжурналістськими, які були коли-небудь в Україні. Він вважає, що нормально, коли журналіст чи представник якоїсь іншої професії бере участь у виборчих перегонах. Головне — чітко знати, що ти хочеш зробити для виборців. Андрій Шевченко негативно ставиться до так званої “політичної джинси”, тобто матеріалів на замовлення. Особливо, коли приходять представники періодичного видання чи телерадіокомпанії до виборчих штабів і розповідають, скільки коштує перша-друга сторінка або одна хвилина їхніх послуг. Тому перше, чого добиватиметься Андрій Шевченко, коли стане народним депутатом, – це роздержавлення засобів масової інформації. Щоб вони не писали того, що накаже їм голова адміністрації чи власник, а справді висвітлювали події чесно та прозоро.
Не обійшов увагою президент суспільних медіа і теми газу. Він вважає, що угода, підписана в ніч з 3 на 4 січня у Москві, є не такою вигідною, як про неї говорить нова влада. Андрій Шевченко вважає, що треба добиватися скасування цієї угоди. Для прикладу навів ВАТ “Рівнеазот”, який почав отримувати газ від держави вже за 124 долари. У зв»язку з цим зупинилися чотири цехи.
Також пан Андрій вважає, що Київ ігнорує інтереси Сходу, а це може негативно відобразитися у відносинах зі східняками. На завершення Андрій Шевченко пообіцяв неодмінно перед виборами ще раз відвідати Рівне, де, на його думку, живуть дуже бойові журналісти.

Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору