Рівне:

Створення та просування сайтів

ОДЕСЬКІ ПРАВООХОРОНЦІ ЗАТРИМАЛИ ВАМПІРШУ

Україна і світ 02-лют, 2006, 10:389 prov 900
Співробітники міліції затримали за заняття ритуальними обрядами, пов»язаними з відбором крові у підлітків, жительку Одеси Діану К.
Вона в своїй квартирі організувала й утримувала притон для неповнолітніх. За місцем її проживання виявили п»ятьох неповнолітніх, чия кров використовувалася для магічних ритуальних обрядів.
Про це повідомила керівник Центру громадських зв»язків УМВС України в області Ольга Богаченко, уточнивши, що "за подібні протиправні діяння Діану К. вже затримували на початку червня минулого року. Тоді в її квартирі, спеціально обладнаній для проведення культових магічних заходів, співробітники міліції знайшли специфічне устаткування, одяг, спеціальну літературу, клей і пристрій для вдихання його парів. За цією ж адресою були затримані й семеро неповнолітніх без постійного місця проживання у віці від 13 до 17 років, жителів Одеської, Вінницької, Херсонської областей".
За словами О. Богаченко, було встановлено, що в квартирі Діани К. діти вживали одурманюючі засоби (клей) і проводили культові обряди чорної магії. Діана надавала їм своє житло для ночівлі й організовувала за власний рахунок харчування. Натомість же, після доведення за допомогою клею й алкоголю їх до несвідомого стану, робила надрізи лезом на їх руках і проводила відбір крові для здійснення своїх магічних обрядів.
За даним фактом співробітник міліції порушили кримінальну справу за ознаками ст. 322 (незаконна організація або утримання місць для вживання одурманюючих засобів) і ст.324 Кримінального кодексу України (схиляння неповнолітніх до вживання одурманюючих засобів), що передбачає позбавлення волі на термін до трьох років.
Проте 27 грудня 2005 року Київський районний суд міста Одеси засудив Діану до умовної міри покарання терміном на два роки. Її звільнили прямо із залу суду.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору