Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 02-лют, 2006, 10:449 prov 1 046
ВЧАДІЛИ МАТИ ТА ДОНЬКА
Минулого тижня в селі Вовковиї Демидівського району сталася трагедія. Від отруєння чадним газом загинула 33-річна Наталія та її 14-річна донька. Причиною нещастя стало порушення правил експлуатації пічного опалення.

САМОГУБСТВА
29 січня о 6.30 повісився у своєму господарстві 35-річний Віктор, житель села Вітковичі Березнівського району. Також у цей день повісився 66-річний пенсіонер Борис із села Шубків.

НЕБЕЗПЕЧНЕ КОХАННЯ
Нещодавно в гаражі Березнівського лісгоспу в салоні автомобіля "ГАЗ-3110" виявили два трупи: 20-річних Миколи, водія цього ж підприємства, та Марії, мешканки села Городище. Смерть молодих людей настала внаслідок отруєння вихлопними газами.

ДВА ТРУПИ В ОДНІЙ ХАТІ
28 січня в селі Пугачівка Млинівського району в житловому будинку виявили труп 54-річної Ірини та її співмешканця 59-річного В»ячеслава. Смерть пенсіонерів настала внаслідок загального переохолодження організму.

ПОБИЛИ ШКОЛЯРКУ
28 січня двоє 21-річних рівнян, прогулюючись по вулиці Дубенській, помітили 15-річну школярку, яка на свою біду йшла також цією вулицею. Чим та не сподобалася двом парубкам невідомо, але вони добряче побили свою землячку.

ЗАПАСАЮТЬСЯ КОНОПЛЕЮ
Більше одного кілограма меленого макового зілля вилучили правоохоронці в господарстві жителя міста Костопіль 30-річного Сергія С. 550 грамів зазначеної вище наркотичної речовини також вилучили міліціонери 29 січня і в 26-річного жителя міста Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору