Рівне:

Створення та просування сайтів

У ЯНУКОВИЧА ЗНОВУ НАМАГАЛИСЯ ПОЦІЛИТИ ЯЙЦЕМ

Україна і світ 09-лют, 2006, 09:519 prov 943
На зустрічі з колективом Херсонського морського торговельного порту в лідера Партії регіонів Віктора Януковича кинули курячим яйцем. Однак яйце не долетіло до політика, а потрапило в одного з його охоронців.
Проте це не єдиний інцидент під час поїздки Януковича на Херсонщину. Як повідомляє ProUA з посиланням на “Газету по-киевски”, на мітингу в селі Тягинка Херсонської області прихильники лідера Партії регіонів розтрощили два намети виборчого блоку партій “Наша Україна”, у яких пенсіонерки роздавали односельцям календарі і програмки.
Водночас прибулий на мітинг наряд міліції не допустив побиття бабусь. “Львівська газета” зазначає, що такі “поси-лені заходи безпеки” представники штабу Януковича пояснили правоохоронцям “зама-хом на лідера партії”.
Тим часом, блок “Наша Україна” заявив, що інцидент, який стався 3 лютого в селі Тягинка Херсонської області, коли прихильники Партії регіонів розтрощили намети “Нашої України”, є загрозливим рецидивом “ганебних фактів порушення прав людини, що мали місце під час президентських виборів 2004 року”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору