Рівне:

Створення та просування сайтів

ОБЛАСНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ВИБОРЧІЙ КОМІСІЇ НЕ ВИСТАЧАЄ КОШТІВ

Актуально 09-лют, 2006, 10:269 prov 1 230
— У цілому на виборчу кампанію з державного бюджету було виділено 517 мільйонів 500 тисяч гривень. Втім, левова частка коштів спрямована на вибори депутатів до Верховної Ради, і лише 158 мільйонів гривень з цієї суми – на вибори до місцевих рад, — наголосив голова обласної територіальної виборчої комісії Едуард Дроздик.
Як повідомив пан Дроздик, на вибори до місцевих рад Рівненщини з державного бюджету нещодавно надійшла субвенція в розмірі 4 мільйони 800 тисяч гривень. Після первинного розподілу цих коштів обласна територіальна виборча комісія отримала 806 тисяч гривень, а невдовзі фінансування урізали до 261 тисячі.
—Такої мізерної суми вкрай недостатньо для повноцінної роботи обласної ТВК, — наголосив Едуард Дроздик. — За ці гроші будуть надруковані хіба що бюлетені та агітаційні матеріали.
Через недофінансування політичні партії і блоки не матимуть можливості скористатися передбаченим законодавством 20-хвилинним теле- і радіоефіром. Ефірний час, за словами Дроздика, буде скорочено до 2-3 хвилин.
За мінімальними підрахунками, обласній територіальній виборчій комісії потрібно 470 тисяч гривень. Щоб владнати фінансові питання, Едуард Дроздик планує звернутися до депутатів обласної ради.
Наталія ЛЕВЧУН,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору