Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 09-лют, 2006, 10:399 prov 1 275
У черговому матчі чемпіонату України з баскетболу рівненський ”Пульсар” у Маріуполі зустрічався з лідером суперліги ”Азовмашем”. Гостям важко було протистояти господарям — 57:101 (11:28, 17:21, 15:30, 14:22). На жаль, знову наша команда не змогла вийти на гру в оптимальному складі. Через травму був змушений залишитися у Рівному Вадим Река. Найрезультативнішим у складі ”Пульсара” став Денис Баяндін —13 очок, а у складі ”Азовмаша” — Ліоделіс Панайотіс — 19.
Результати решти ігор туру: “Сумихімпром” — МБК “Миколаїв” — 92:90, БК “Київ” — “Львівська політехніка” — 96:53, СК “Маріуполь” — “Політехнік” (Харків) — 87:68, ”Черкаські мавпи” — “Дніпро” (Дніпропетровськ) — 88:95, “Хімік” (Южний) — “Кривбасбаскет-Люкс” (Кривий Ріг) — 91:64.
Вчора ”Пульсар” вдома приймав СК ”Маріуполь” і поступився 68-79.


* * *
Тим часом в Одесі матчі третього туру першості України з баскетболу у першій лізі провели команди, які представляють Рівненщину — ОШВСМ БК-93 РЕГІ та БК ”Сарни” проти лідерів: команд з Южного ”Хімік-3-ОНАПТ” та Одеси ”Домоград”. ОШВСМ БК-93 РЕГІ програв южненцям — 65:81 та 63:85, а сарненці — 81:101 та 79:92. Завдали поразок нашим хлопцям і одесити: ОШВСМ БК-93 РЕГІ — 78:101 та 63:95, а БК ”Сарни” — 79:105 та 73:96.

* * *
Багатим на голи видався міні-футбольний матч чемпіонату України у першій лізі між МФК ”Рівне” та львівським ”Галпідшипником” — 9:9. За ходом зустрічі то одна, то інша команда виходила вперед, але перевага жодного з клубів не перебільшувала два голи. Програючи за дві хвилини до завершення матчу — 6:8, рівняни все ж змогли врятуватися від поразки, причому крапку в грі було поставлено за чотири секунди до фінального свистка.
Результати решти ігор: ”Планета” (Київ) — ”Локомотив” (Одеса) — 3:1, ”Кардинал” (Львів) — ”Соцтех-НУХТ” (Київ) — 3:6, ”Златогор” (Київ) — ”Планета” — 1:3.

* * *
Продовжує підготовку до другого кола рівненський ”Верес”. На ”оглядинах” знаходяться більше тридцяти чоловік. Вчора наша команда провела товариські ігри із хмельницьким ”Поділлям”. Перший склад поступився з рахунком 0:2, а другий з таким самим виграв.

* * *
Команда Корецької райдержадміністрації зайняла перше місце на першості області з міні-футболу серед держслужбовців, вигравши 8:3 у команди з Сарн. За третє місце команда Острога здолала Гощу 5:3. Переможець візьме участь у Всеукраїнському фіналі серед держслужбовців ”Граємо за Україну разом”. Всього у двох підгрупах змагалися 15 команд.

* * *
На обласному етапі ”Граємо за Україну разом” серед дітей 1992 року народження з міні-футболу першими були вихованці Миколи Волкова СДЮШОР-”Верес-92”. На другому місці команда Дубровицької ДЮСШ, третє у ”Штурм-Колісп”.

* * *
У Львові відбулися змагання з легкої атлетики ”Львівська зима”. Рівненські спортсмени здобули на них перемоги у різних дисциплінах: Анна Романюк виграла у бігу на 60 та 200 м, Ірина Нечипорук — у стрибках в довжину, Вікторія Нечипорець — у бігу на 60 м з бар»єрами, Ольга Котовська — у бігу на 3000 м, Ольга Слєсарєва — у бігу на 800 м. Підготували спортсменів до змагань тренери Валерій Дубич, Ярослав Нечипорець, Олег Машаненков та Володимир Захожий

* * *
Відразу два змагання пройшли у Запоріжжжі. На Кубку України з легкої атлетики у приміщенні з бігу на 3000 м з перешкодами не було рівних рівнянину Вадиму Слободенюку. Крім того, п»яті місця у своїх дисциплінах посіли Анатолій Харковець (біг на 1500 м), Сергій Черненков (біг на 60 м з бар»єрами) та жіноча естафетна команда (Тетяна Слєсарєва, Анна Романчук, Світлана Андрійчук та Ірина Нечипорук). Там же відбувся юнацький чемпіонат з легкої атлетики, де збірна Рівненської області посіла 11 місце. У заліку спортшкіл рівенська СДЮШОР ”Авангард” серед 22 команд стала шостою. Щодо особистого заліку, то срібними призерами стали костопільчанин Андрій Павлов та рівнянин Роман Новосилецький.

* * *
У Чехії в містечку Спіндлерув Млин завершився останній етап Кубка світу з фрістайлу перед Олімпійськими іграми в Турині. У змаганнях жінок добре виступила рівнянка Тетяна Козаченко. За підсумками двох спроб у нашої спортсменки було 174.31 очок і третій результат. Стільки ж очок було й у швейцарської спортсменки Мануели Мюллер. Для визначення бронзового призера турніру арбітрам довелося зрівняти між собою кращі спроби Тетяни й Мануели, і в цій суперечці Козаченко поступилася 88.30 проти 94.47. У підсумку в Козаченко 4 місце.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору