Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 12-бер, 2009, 09:369 prov 1 085
У суботу завершилася відкрита зимова першість Рівного з футболу, присвячена пам’яті Володимира Шморгуна. Через примхи погоди невдалося провести у встановлений календарем день один з піфіналів. Він відбувся, за згодою сторін, у будній день. Оржівський “ОДЕК” зумів довести свою перевагу і, забивши один єдиний гол, виборов право грати у фіналі. Другим півфіналістом стала “Фортуна”, яка здобула технічну перемогу над “Городком”.
У фінальній грі зійшлися “ОДЕК” та “Фортуна”. Поєдинок пройшов на важкому від дощу та мокрого снігу запасному полі стадіону “Авангард”. Футболістам складно було продемонструвати всю свою майстерність. На перше місце виходили бажання перемогти, повна самовіддача та трішки фарту. Всього цього найбільше було на боці “ОДЕКа”. Долю матчу визначив один єдиний гол, який забив Андрій Давидюк. 1:0 — перемога оржівського клубу. Третє місце посіла команда “Славія”. Кращим гравцем турніру було визнано футболіста рівненської “Славії” Романа Байрашевського.
***
У неділю стартував обласний турнір з футболу Меморіал Володимира Шморгуна на призи газети “Вільне слово”. На старт вийшли дванадцять команд, які розділені на дві групи. Всі матчі проходитимуть на запасному полі стадіону “Авангард”. Після групового турніру по дві кращі команди вийдуть у півфінали. Саме там визначаться фіналісти, а 29 березня — переможець. У стартовому турі були зафіксовані результати: “ОДЕК” (Оржів) — “РОКО-Городок” — 0:0, “Случ” (Березне) — “Фортуна” (Велика Омеляна) — 0:0, “Хімік” (Рівне) — “ДПА-Сатурн” (Дядьковичі) — 2:1, “Ізотоп-РАЕС” (Кузнецовськ) — ФК “Гоща-АМАКО” — 1:1, “Штурм-МЕГУ” (Рівне) — ФК “Вельбівно” (Вельбівне) — 4:0.
***
Упродовж двох днів у приміщенні ”Інваспорту” проходив сьомий відкритий чемпіонат Рівненської області з пауерліфтингу та жиму лежачи. Участь у змагання взяли 52 учасники з Рівного, Луцька, Кузнецовська, Нетішина, Млинова, Острога та Сарн. Вперше з 1994 року було побито кілька рекордів. В присіданні спортсмен з Кузнецовська Віталій Паливода у ваговій категорії до 90 кг. узяв вагу 266 кг. Другий рекорд атлета — 271 кг у становій тязі. Сарненський спортсмен Євген Москвічов у ваговій категорії до 110 кг встановив новий рекорд в становій тязі – 310 кг. Вперше виконали норматив кандидата в майстри спорту України спортсмени: Євген Москвічов (Сарни), Анатолій Шостацький (Кузнецовськ), Тарас Соколюк (Острог). Трійка переможців в абсолютній першості з пауерліфтингу: 1. Євген Москвічов (735 кг), 2. Віталій Паливода (667 кг), 3. Тарас Соколюк (680 кг), а в змаганнях з жиму лежачи перші місця завоювали лучани: 1. Валерій Тернов (230 кг), 2. Роман Царук (190 кг), 3. Сергій Дем’янов (180 кг).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору