Рівне:

Створення та просування сайтів

Шейхи образилися на Марію Шарапову

Спорт 23-лют, 2006, 10:099 prov 1 186
Організатори турніру в Доху, зокрема, президент тенісної федерації Катару шейх Мохммед бін Фалех аль-Тані, звинуватили росіянку Марію Шарапову в тому, що вона відмовилася взяти участь у турнірі через чергову фотосесію. Як стверджує аль-Тані, за часом зйомки співпали з графіком турніру. Проте, як повідомляє російський сайт тенісистки, агенти чемпіонки Уїмблдону-2004 вже заявили, що ці звинувачення безпідставні:
— Марія пропускає турнір в Доху не через фотосесію. Вона ніколи не брала і не братиме участь у фотосесіях перед або під час турніру. Марія фотографується або під час відпустки, або вибирає час не пізніше, ніж за п»ять тижнів до турніру.
Він пояснив, що Шарапова в нинішньому сезоні грає за торішнім графіком. Але в нинішньому році турніри в Доху і Дубаї (ОАЕ) помінялися місцями, тому Марія вирішила летіти в Об»єднані Арабські Емірати.
Директор турніру в Доху вже заявив, що тенісний керівник Катару був “засмучений” рішенням Марії і що він просто “невдало висловився”. Проте офіційних вибачень на адресу російської тенісистки не послідувало.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору