Рівне:

Створення та просування сайтів

Зроблено в Африці

Спорт 23-лют, 2006, 10:109 prov 1 292
Камерунського нападаючого каталонської ”Барселони” Самюеля Ето»о втретє поспіль назвали кращим футболістом року в Африці. У голосуванні 2005 року він всього на два пункти випередив Дідьє Дрогба з Кот-д»Івуара — 108 проти 106. Африканська футбольна конфедерація заснувала нагороду кращому гравцеві континенту в 1994 році, і камерунський форвард “Барси” став її першим триразовим володарем. По два рази в голосуванні перемагали сенегалец Ель Хаджі Діуф і нігерієць Нванкво Кану.
— Моя битва була довгою, — сказав Ето»о, отримуючи приз. — І чим далі, тим буде важче. Але сьогодні я щасливий бути легендою африканського футболу.
Дрогба у складі збірної Кот-д»Івуара, яка дійшла до фіналу Кубка африканських націй, за підсумками голосування, випередив свого товариша по “Челсі” — ганського півзахисника Мішеля Ессьєна. Нагороди вручили футболістам на церемонії в столиці Нігерії Абуджі. Звання кращого молодого африканського гравця дісталося талановитому нігерійцю Джону Обі Мікелю, який виступає за норвезький “Люн”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору