Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 02-бер, 2006, 10:239 prov 1 212
Спіймали любителів мобілок
23 лютого близько другої години ночі на вулиці Білій обласного центру троє рівнян, 26-річний Андрій Г., 21-річний Роман М., та 16-річний Руслан Р., відібрали мобільний телефон «Соні-Еріксон» у 19-річного перехожого. Нині правопорушники спілкуються зі слідчими.

Крадуть усе
Чотири тонни органічних добрив із СФГ «Горинь», що в селі Кричильськ Сарненського району, викрав 34-річний місцевий житель. А в селі Квітневе Дубенського району 28-річний Василь К., поблизу продуктового магазину витягнув із курточки 19-річного Івана 500 гривень.

Не поважає молодь старших
До Рокитнівської районної лікарні із черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку і забійними травмами голови доставили 55-річного жителя села Масевичі. Його у власному будинку побив 29-річний односельчанин Сергій П. За що Сергій побив чоловіка, який годиться йому у батьки зараз встановлюють слідчі.

Смерть двох довгожительок
76-річна жителька села Перемилівка Млинівського району Євгенія Б. пішла 24 лютого до річки. Але, йдучи слизьким берегом, послизнулася і впала у водойму. На жаль, ніхто не почув криків пенсіонерки про допомогу. Тіло її знайшли лише згодом місцеві мешканці. Також загинула не своєю смертю і 75-річна мешканка Рівного Ніна В. Пенсіонерка мала необережність впасти у своїй квартирі. В результаті цього падіння вона отримала ускладнену травму хребта і її доставили до лікарні, де вона невдовзі померла.

Самогубця врятували
Вирішив звести рахунки з життям 25-річний Андрій Н., мешканець Рівненського району. Задум вирішив втілити в життя за допомогою ножа, яким він наніс собі тілесні ушкодження в область передпліччя. На щастя, життя хлопця від цих ран не обірвалося. Зараз він знаходиться в лікарні.

Згорів у квартирі
26 лютого по вулиці Р. Шухевича,14 виникла пожежа. На третьому поверсі з квартири 59-річного Віталія йшов дим. Сусіди пенсіонера негайно зателефонували до пожежно-рятувальної служби і повідомили про це. Приїхавши на місце події, пожежники вибили двері і зайшли до квартири. Коли вони загасили тліючий матрац, то побачили на підлозі, поряд із ліжком, господаря квартири та безліч окурків. Тіло його зовсім не обгоріло, а смерть настала в результаті отруєння чадним димом.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору