Рівне:

Створення та просування сайтів

Янукович пропонує визнати вибори у Тернопільській області

Україна і світ 16-бер, 2009, 12:529 prov 1 130
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович пропонує дочекатися офіційних результатів виборів у Тернопільській області і визнати їх. "З волею людей не можна не рахуватися", - зокрема, заявив головний "регіонал" країни, коментуючи це голосування.
Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ у прес-службі Партії регіонів, В.Янукович наголосив: "Не можна не визнавати того факту, що громадяни, які проживають у Тернопільській області, прийшли на вибори до обласної ради і проголосували на них".
"Партія регіонів закликає визнати вибори у Тернопільській області і ще раз підтверджує спрямованість політики, яку ми ведемо і яка завжди була націлена на об'єднання суспільства, на підвищення рівня життя людей, незалежно від того, в якому регіоні вони проживають", - відзначив В.Янукович.
Нагадаємо, призначені на 15 березня вибори Тернопільської обласної ради були відмінені Верховною Радою України, але все одно відбулися цієї неділі.
Станом на третю годину ночі, на виборах у регіоні лідирує Всеукраїнське об'єднання (ВО) "Свобода" (оброблено дані з 95% дільниць). За "Свободу" віддали голоси 31,9% жителів області. "Єдиний центр" отримав 14,4%. Партія регіонів - 10,3%, УНП - 8,3%, Блок Юлії Тимошенко - 8,0%, "Народний Союз "Наша Україна" - 5,8%, Блок Литвина - 3,7%, Соціалістична партія України - 2,1%. "Пора" - 1,3%.


http://news.liga.net/ukr/news/NU092027.html
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору