Рівне:

Створення та просування сайтів

В Корці знищують цукровий завод

Останні новини 17-бер, 2009, 11:159 prov 1 717
Корецька районна організація Всеукраїнського об'єднання „Свобода” стурбована знищенням Корецького цукрового заводу, котрий протягом багатьох років забезпечував добробут жителів Кореччини.
За словами голови Корецької районної організації ВО "Свобода", Юрія Коробки, зараз представники ДП „Корецький цукровий завод” АТЗТ „Фаворит” ріжуть обладнання і майно заводу на вторинну сировину.
- Закриття виробництва призвело до погіршення соціально-економічних показників і є дестабілізуючим чинником у районі, що, у свою чергу, може привести до тяжких і непрогнозованих наслідків, - вважає Юрій Коробка.
Корецька районна організація ВО "Свобода" звернулася до керівника ОДА, обласного прокурора та начальника УМВС у Рівненській області з вимогою припинити знищення майна і обладнання ДП „Корецький цукровий завод”, відновити роботу підприємства і провести ґрунтовний аналіз інвестиційних забов'язань АТЗТ „Фаворит” щодо Корецького цукрового заводу, — повідомила прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору